Werkwijze

Ieder vervoermiddel is weer anders, maar voor een indruk van onze werkwijze is de Toyata Prius een goed voorbeeld. Bij de Prius halen wij het complete interieur eruit: stoelen, bank, deurpanelen, hemel, zijpanelen en dashboard, het wordt allemaal gedemonteerd. Op die manier wordt de auto vanaf de basis geïsoleerd en dat maakt een vervoermiddel veel stiller. 

Ervaring

Vanaf 2005 zijn wij al bezig met het isoleren van auto’s. Later kwamen daar campers en vrachtwagens bij, evenals bijzondere oldtimers. Daardoor kunnen wij zeggen dat wij ruimschoots ervaring hebben met het snel en efficiënt stiller maken van vervoermiddelen. 

Wij werken onafhankelijk en kunnen daarom kiezen uit uitstekende materialen die eerst nog eens door onszelf worden getest. Ook op dat gebied hebben wij veel ervaring opgedaan.

Advies

Wij kunnen wel advies geven over de telefoon, maar dat levert doorgaans teleurstellende resultaten op. Het werkt het beste als u langskomt bij ons, dan kunnen wij uw camper testen en vervolgens op maat adviseren wat er mogelijk is.

Service

U brengt uw camper wanneer het u uitkomt, dat kan ook in het weekend. Wij zetten u af op treinstation Ede-Wageningen. Tegen een gering tarief kunnen wij uw camper ook ophalen en terugbrengen.